Ytrebygda Karalag

Hver Fredag er alle karer i bydelen velkommen til Ytrebygda Karalag. Karalaget byr på lett bevertning og mye hygge og morro. Vi arrangerer foredrag både med interne og eksterne foredragsholdere, vi har har vinlotteri, musikalske innslag og vi reiser på turer og har ellers mye sosialt samvær. Det kreves ingen påmelding, det er bare å møte opp og du vil bli hjertelig tatt imot. Hver fredag på Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4 vis a vis Søreide Legekontor .

Neste Ytrebygda Karalag

Dato Kl. Tittel Sted
Fre 01.03 11:30 Ytrebygda Karalag Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Fre 08.03 11:30 Ytrebygda Karalag Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Fre 15.03 11:30 Ytrebygda Karalag Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Fre 22.03 11:30 Ytrebygda Karalag Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Fre 29.03 11:30 Ytrebygda Karalag Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Flere aktiviteter

Bandrom / øvingslokale / musikkverksted / studio pop rock rap dj vise jazz

Øvingslokale / Bandrom. LEDIGE TIDSROMS - TA KONTAKT FOR ØVINGSTID. Vi har bandrom utstyrt med sanganlegg, trommesett, elektrisk piano, bassforsterker og to gitarforsterkere samt noen gitarer og bass. Mulighet for multispors opptak. Nye band/ensemble blir tatt opp fortløpende etter intervju. Det er gratis å benytte seg av øvingsrommet.Tilgjengelig programvare: Ny PC som kjører Ableton Live 11 Lite , Additive Drums 2 , Ampify Studio , Reaper , Serato DJ Lite med Pioneer DDJ-REV1 , AutoTune m.m. Zoom LiveTrak 12 digital mixer. Trommemikrofoner og studiomikrofon for opptak av vokal og instrument.

Filmverksted (trenger frivillige)

Ytrebygda Frivilligsentral ønsker å starte opp et kreativt filmverksted for ungdom. Filmverkstedet skal være en sosial møteplass med fokus på filmproduksjon der skaperglede og det sosiale står i fokus. Verkstedet passer godt for deg som er kreativ og vil lære hvordan man lager filmer. TRENGER FRIVILLIGE. Vi søker en eller flere frivillige som kunne tenke seg å drifte filmverkstedet, en kveld pr uke. Det behøves releveant kunnskap innen videoredigering og gjerne også animasjon. Vi har utstyr som Canon videokameraer, lydutstyr, greenscreen, pc med bla adobe premiere pro m.m.

MOBYklubben - Ungdomsklubben på Søreide

Torsdag og Fredag kl 16:00 til 21:00 . MOBY-klubben er ungdomsklubben på Søreide hvor alle ungdommer er velkommen! Ungdomsklubben holder til i Ytrebygda Frivilligsentral sine lokaler på Søreidtunet 4. Klubben driftes av Moby-stiftelsen med egne ungdomsarbeidere og er åpen torsdager og fredager fra kl 16:00 til kl 21:00. Her er det mulig å slå et slag biljard, spille foozball fotballspill, playstation, brettspill, få leksehjelp, spille musikkinstrumenter, se film eller bare henge ut og prate.

2024 © Ytrebygda Frivilligsentral