Ytrebygda Damelag

Siste Onsdag i hver måned. Damelaget er sosiale møter for og av damer på damers premisser med kulturelt og informativt innhold som foredrag, konserter og kåseri i tillegg til gode samtaler over kaffekoppen, en matbit samt mye latter og gode diskusjoner.

Damelaget arrangerer en rekke foredrag, kåseri og konserter. I snitt møter godt og vel 30 damer på møtene, og det er alltid plass til flere. Ingen påmelding, man trenger bare å møte opp med godt humør. Programmet strekker seg over mange felt og fagområder og damene har hatt besøk av en rekke interessante aktører som for eksempel Politiet, en doktor i Odontologi, en marin-biolog, flere forfattere, representant fra Statsarkivet, representant fra Byarkivet, der har vært konserter med alt fra sangduoer til shanty-kor og swing-jazz og de arrangerer julebord hver desember. I tillegg til et interessant og lærerikt program, er det like viktig med god tid til den gode samtalen over kaffekoppen, en matbit samt mye latter og gode diskusjoner.

Flere aktiviteter

Bandrom / øvingslokale / musikkverksted / studio pop rock rap dj vise jazz

Øvingslokale / Bandrom. LEDIGE TIDSROMS - TA KONTAKT FOR ØVINGSTID. Vi har bandrom utstyrt med sanganlegg, trommesett, elektrisk piano, bassforsterker og to gitarforsterkere samt noen gitarer og bass. Mulighet for multispors opptak. Nye band/ensemble blir tatt opp fortløpende etter intervju. Det er gratis å benytte seg av øvingsrommet.Tilgjengelig programvare: Ny PC som kjører Ableton Live 11 Lite , Additive Drums 2 , Ampify Studio , Reaper , Serato DJ Lite med Pioneer DDJ-REV1 , AutoTune m.m. Zoom LiveTrak 12 digital mixer. Trommemikrofoner og studiomikrofon for opptak av vokal og instrument.

Filmverksted (trenger frivillige)

Ytrebygda Frivilligsentral ønsker å starte opp et kreativt filmverksted for ungdom. Filmverkstedet skal være en sosial møteplass med fokus på filmproduksjon der skaperglede og det sosiale står i fokus. Verkstedet passer godt for deg som er kreativ og vil lære hvordan man lager filmer. TRENGER FRIVILLIGE. Vi søker en eller flere frivillige som kunne tenke seg å drifte filmverkstedet, en kveld pr uke. Det behøves releveant kunnskap innen videoredigering og gjerne også animasjon. Vi har utstyr som Canon videokameraer, lydutstyr, greenscreen, pc med bla adobe premiere pro m.m.

MOBYklubben - Ungdomsklubben på Søreide

Torsdag og Fredag kl 16:00 til 21:00 . MOBY-klubben er ungdomsklubben på Søreide hvor alle ungdommer er velkommen! Ungdomsklubben holder til i Ytrebygda Frivilligsentral sine lokaler på Søreidtunet 4. Klubben driftes av Moby-stiftelsen med egne ungdomsarbeidere og er åpen torsdager og fredager fra kl 16:00 til kl 21:00. Her er det mulig å slå et slag biljard, spille foozball fotballspill, playstation, brettspill, få leksehjelp, spille musikkinstrumenter, se film eller bare henge ut og prate.

2024 © Ytrebygda Frivilligsentral