Ytrebygda Damelag

Siste Onsdag i hver måned. Damelaget er sosiale møter for og av damer på damers premisser med kulturelt og informativt innhold som foredrag, konserter og kåseri i tillegg til gode samtaler over kaffekoppen, en matbit samt mye latter og gode diskusjoner.

Damelaget arrangerer en rekke foredrag, kåseri og konserter. I snitt møter godt og vel 30 damer på møtene, og det er alltid plass til flere. Ingen påmelding, man trenger bare å møte opp med godt humør. Programmet strekker seg over mange felt og fagområder og damene har hatt besøk av en rekke interessante aktører som for eksempel Politiet, en doktor i Odontologi, en marin-biolog, flere forfattere, representant fra Statsarkivet, representant fra Byarkivet, der har vært konserter med alt fra sangduoer til shanty-kor og swing-jazz og de arrangerer julebord hver desember. I tillegg til et interessant og lærerikt program, er det like viktig med god tid til den gode samtalen over kaffekoppen, en matbit samt mye latter og gode diskusjoner.

Neste Ytrebygda Damelag

Dato Kl. Tittel Sted
Ons 22.02 11:30 Ytrebygda Damelag Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Ons 29.03 11:30 Ytrebygda Damelag Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Ons 26.04 11:30 Ytrebygda Damelag Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Ons 31.05 11:30 Ytrebygda Damelag Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Ons 28.06 11:30 Ytrebygda Damelag Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Flere aktiviteter

Bandrom / øvingslokale / musikkverksted / studio pop rock rap dj vise jazz

FOR UNGDOM OG UNGE VOKSNE ønsker vi å lufte behovet og muligheten for et bandrom / øvingslokale på ettermiddag / kveld i ukedager i frivilligsentralens lokaler. Vi ønsker innspill både fra folk som kunne tenke seg å være frivillig men like viktig fra folk som kunne ønske å benytte et slikt tilbud. Ta gjerne kontakt på atle.oien@bergen.kommune.no med innspill og spørsmål.

KINO

Omtrent hver Onsdag kl 11:00 rigger vi oss til med bord og stoler i storsalen på Ytrebygda Frivilligsentral og viser film på storskjerm med godt lydanlegg. Gratis inngang og det kreves ingen påmelding. Bare møt opp med eget kino-snop og godt humør! Program over hvilke filmer som vises når, finner du under KALENDER her på nettsiden vår, og også på vår Facebook-side.

Seniortrim

Hver Mandag kl 11:00 har Irmelin Bjorøy og Per Vikane senior-trim.

Turgruppe

Hver Tirsdag kl 11:00 møtes Turgruppen på Søreidtunet for en tur i nærområdet. Her har man sjansen til å bli kjent i nærområdet for turlederne er lokalkjent, både i geografi og historie. Etter turen samles vi på Søreidtunet 4 for en kopp kaffe og en vaffel . Passer for alle aldersgrupper.

Ytrebygda Karalag

Hver Fredag er alle karer i bydelen velkommen til en prat om og med menn, alt foregår "på mannens premisser" . Hver fredag kl 11.30 er det møte i karalaget i sentralens lokaler på Søreidtunet 4. Ytrebygda Karalag arrangerer foredrag både med interne og eksterne foredragsholdere, vi reiser på turer og har ellers mye sosialt samvær.

2023 © Ytrebygda Frivilligsentral