Seniortrim

Hver Mandag kl 11:00 har Irmelin Bjorøy og Per Vikane senior-trim.

Irmelin Bjorøy og Per Vikane har trimsekvenser hver mandag kl 11.oo på Søreidtunet 4.

Her blir det lagt vekt på balanse og styrke.

Etter trimmen er det anledning å kjøpe kaffe og vafler som frivillige serverer i hyggelig lag

Det er ikke trim i skolens ferier

Neste Seniortrim

Dato Kl. Tittel Sted
Man 01.04 11:00 Seniortrim Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Man 08.04 11:00 Seniortrim Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Man 15.04 11:00 Seniortrim Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Man 22.04 11:00 Seniortrim Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Man 29.04 11:00 Seniortrim Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Flere aktiviteter

Bandrom / øvingslokale / musikkverksted / studio pop rock rap dj vise jazz

Øvingslokale / Bandrom. LEDIGE TIDSROMS - TA KONTAKT FOR ØVINGSTID. Vi har bandrom utstyrt med sanganlegg, trommesett, elektrisk piano, bassforsterker og to gitarforsterkere samt noen gitarer og bass. Mulighet for multispors opptak. Nye band/ensemble blir tatt opp fortløpende etter intervju. Det er gratis å benytte seg av øvingsrommet.Tilgjengelig programvare: Ny PC som kjører Ableton Live 11 Lite , Additive Drums 2 , Ampify Studio , Reaper , Serato DJ Lite med Pioneer DDJ-REV1 , AutoTune m.m. Zoom LiveTrak 12 digital mixer. Trommemikrofoner og studiomikrofon for opptak av vokal og instrument.

DATAHJELP for Eldre

DATAHJELPEN er et gratis og sosialt tilbud for voksne på dagtid hver torsdag fra kl. 14.00-16.00 på SØREIDE UNGDOMSHUS. Ingen påmelding kreves, bare møt opp! Da er vår seniorinstruktør tilstede i klubbhuset og hjelper med stort og smått i dataens forunderlige verden. Har du problemer med nettbrett, mobil eller pc er ingen spørsmål for store eller små. Er du nysjerrig på dataspill, og ønsker å lære mer om hva barnebarna og oldebarna gjør på dataen? Her får prøve deg frem med kyndig assistanse. TORSDAGER FRA KL 14:00 til 16:00 Datahjelpen er et samarbeid mellom Ytrebygda Frivilligsentral og Søreide Idrettslag.

Filmverksted (trenger frivillige)

Ytrebygda Frivilligsentral ønsker å starte opp et kreativt filmverksted for ungdom. Filmverkstedet skal være en sosial møteplass med fokus på filmproduksjon der skaperglede og det sosiale står i fokus. Verkstedet passer godt for deg som er kreativ og vil lære hvordan man lager filmer. TRENGER FRIVILLIGE. Vi søker en eller flere frivillige som kunne tenke seg å drifte filmverkstedet, en kveld pr uke. Det behøves releveant kunnskap innen videoredigering og gjerne også animasjon. Vi har utstyr som Canon videokameraer, lydutstyr, greenscreen, pc med bla adobe premiere pro m.m.

2024 © Ytrebygda Frivilligsentral