Seniortrim

Hver Mandag kl 11:00 har Irmelin Bjorøy og Per Vikane senior-trim.

Irmelin Bjorøy og Per Vikane har trimsekvenser hver mandag kl 11.oo på Søreidtunet 4.

Her blir det lagt vekt på balanse og styrke.

Etter trimmen er det anledning å kjøpe kaffe og vafler som frivillige serverer i hyggelig lag

Det er ikke trim i skolens ferier

Neste Seniortrim

Dato Kl. Tittel Sted
Man 06.02 11:00 SENIORTRIM Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Man 13.02 11:00 SENIORTRIM Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Man 20.02 11:00 SENIORTRIM Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Man 27.02 11:00 SENIORTRIM Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Man 06.03 11:00 SENIORTRIM Ytrebygda Frivilligsentral - Søreidtunet 4
Flere aktiviteter

Bandrom / øvingslokale / musikkverksted / studio pop rock rap dj vise jazz

FOR UNGDOM OG UNGE VOKSNE ønsker vi å lufte behovet og muligheten for et bandrom / øvingslokale på ettermiddag / kveld i ukedager i frivilligsentralens lokaler. Vi ønsker innspill både fra folk som kunne tenke seg å være frivillig men like viktig fra folk som kunne ønske å benytte et slikt tilbud. Ta gjerne kontakt på atle.oien@bergen.kommune.no med innspill og spørsmål.

KINO

Omtrent hver Onsdag kl 11:00 rigger vi oss til med bord og stoler i storsalen på Ytrebygda Frivilligsentral og viser film på storskjerm med godt lydanlegg. Gratis inngang og det kreves ingen påmelding. Bare møt opp med eget kino-snop og godt humør! Program over hvilke filmer som vises når, finner du under KALENDER her på nettsiden vår, og også på vår Facebook-side.

Turgruppe

Hver Tirsdag kl 11:00 møtes Turgruppen på Søreidtunet for en tur i nærområdet. Her har man sjansen til å bli kjent i nærområdet for turlederne er lokalkjent, både i geografi og historie. Etter turen samles vi på Søreidtunet 4 for en kopp kaffe og en vaffel . Passer for alle aldersgrupper.

Ytrebygda Damelag

Siste Onsdag i hver måned. Damelaget er sosiale møter for og av damer på damers premisser med kulturelt og informativt innhold som foredrag, konserter og kåseri i tillegg til gode samtaler over kaffekoppen, en matbit samt mye latter og gode diskusjoner.

Ytrebygda Karalag

Hver Fredag er alle karer i bydelen velkommen til en prat om og med menn, alt foregår "på mannens premisser" . Hver fredag kl 11.30 er det møte i karalaget i sentralens lokaler på Søreidtunet 4. Ytrebygda Karalag arrangerer foredrag både med interne og eksterne foredragsholdere, vi reiser på turer og har ellers mye sosialt samvær.

2023 © Ytrebygda Frivilligsentral